Χρησιμοποιώντας έξυπνες τεχνικές στόχευσης  χρησιμοποιούμε ενα εντυπωσιακό διαφημιστικό banner, για να προωθήσετε την επιχείρησή σας στο σωστό κοινό και στο σωστό μέρος, σε ένα μεγάλο δίκτυο απο δημοφιλείς ιστοσελίδες, όπως η google,  bing και yahoo και σε συνδυασμό με τα social media εκτιμάται (από τις στατιστικές) ότι μπορεί να σας δει το μέγιστο κοινό.

Μπορούμε επίσης με ένα επαναληπτικό μάρκετινγκ της διαφήμισής σας με banner,  να σας έχουμε σε σταθερή θέση θέασης σε αυτά τα δίκτυα. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι οι πιθανοί πελάτες,  κρατούν την επιχείρησή σας κατά νου.

  • 3 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ YELLOWPIN
null

ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΙΝΟ

Με πολύ χαμηλό κόστος γίνεστε ορατοί σε χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου.Δείτε το κοινό σας να μεγαλώνει, με μια παρουσίαση onepage site, σε μια πλατφόρμα βελτιστοποιημένη στις μηχανές αναζήτησης.

null

ΕΠΑΝΑΣΤΟΧΕΥΣΗ

Κάποιος χρήστης που επισκέπτεται τη σελίδα σας αλλά δεν καταναλώνει, έχει την ευκαιρία (μέσω του διαφημιστικού σας banner που θα δει σε κάποια άλλη ιστοσελίδα) να επαναπροσδιορίσει τη στάση του και να αλλάξει γνώμη.

null

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με συνδυασμό διαφημιστικών δράσεων από τη YELLOWPIN (καταχώρηση, banner, social media marketing) έχετε 70% πιθανότητες να μετατρέψετε τους χρήστες του διαδικτύου σε πελάτες σας.

BANNER ADVERTISING

Διαφημιστικά banner

Οι διαφημίσεις Banner είναι «στοχευμένες διαφημίσεις» που τοποθετούνται σε ιστοσελίδες που οι δυνητικοί πελάτες είναι πιθανό να είναι απλοί περιηγητές διαδικτύου. Τα Banner έρχονται σε μια ευρεία ποικιλία μορφών και μπορούν να περιέχουν τα πάντα, από κείμενο και εικόνες σε κινούμενα σχέδια, βίντεο καθώς και ήχο. Η διαφήμιση με Banner είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για τη δημιουργία αύξησης της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας και τη θέση της επιχείρησής σας στο μπροστινό μέρος του μυαλού των καταναλωτών.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ “ΧΤΙΣΟΥΜΕ” ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ONLINE!

Πιστεύουμε ότι η επιτυχημένη διαφήμιση της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο δεν πρέπει να είναι περίπλοκη. Ολα έχουν σχέση με την κατανόηση των αναγκών των πελατών σας, τι ψάχνουν και πώς το ψάχνουν. Η YELLOWPIN εξασφαλίζει ότι θα σας βρούν.

Όταν καταχωρείστε στο YELLOWPIN, γνωρίζουμε τις λέξεις που οι πελάτες σας θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν για να αναζητήσουν έναν ηλεκτρολόγο, ράφτη, οπτικό, οικοδόμο, εταιρία η γιατρό. Γνωρίζουμε επίσης, γιατί θα επιλέξουν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα σας και να έρθουν σε επαφή μαζί σας και όχι έναν από τους ανταγωνιστές σας.

Αντιλαμβανόμαστε ότι η επιχείρησή σας είναι μοναδική. Αυτός είναι ο λόγος που θέλουμε να γνωρίζουμε τι πραγματεύεστε επακριβώς για να ξέρουμε τι κάνετε, ώστε σε στενή συνεργασία μαζί σας να σχεδιάσουμε μια online διαφημιστική καμπάνια που θα σας φέρει τα μεγάλα αποτελέσματα. Είναι αυτή η αφοσίωση μας για να σας βοηθήσουμε να αυξηθεί η online προβολή της επιχείρησής σας, και να φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για εσάς και τους πελάτες σας.