Τι είναι το yellowpin.gr ;

Το www.yellowpin.gr είναι ο νέος καινοτόμος οδηγός διαδικτύου για επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και επιτηδευματίες.Αυτό που κάνει το yellowpin.gr ιδιαίτερο & καινοτόμο στην παροχή των υπηρεσιών του προς τον επαγγελματία, είναι ο τρόπος παρουσίασης της επιχείρησης σας ο οποίος έχει τη μορφή πλήρους ιστοσελίδας (onepage ) με μενού πλοήγησης και όλες τις πληροφορίες που θα «στέγαζε» μια κανονική ιστοσελίδα! Ο οδηγός yellowpin.gr με το κόστος ενός απλoύ πακέτου φιλοξενίας (hosting) σας δίνει την δυνατότητα να παρουσιαστείτε με μια πλήρη περιγραφή των υπηρεσιών σας σε μορφή πλήρους μονοσέλιδης ιστοσελίδας,ακόμα και ενσωματόντας σε αυτή media (φωτογραφίες, βίντεο κλπ) παρέχοντας ακόμη και τη δυνατότητα να έχετε το δικό σας όνομα χώρου (domain name)!

Ποιές υπηρεσίες παρέχει το yellowpin.gr ;

Για τους χρήστες που αναζητούν την επιχείρηση σας στο διαδίκτυο το yellowpin.gr είναι ο μοναδικός οδηγός όπου οι υποψήφιοι πελάτες σας θα ενημερωθούν πλήρως για το εύρος των υπηρεσιών σας, τη γεωγραφική σας θέση & τα στοιχεία σας καθώς και για οπτικό υλικό που θέλετε να διαθέσετε για να διαφημιστείτε και οτιδήποτε άλλο θα συμπεριλαμβάνατε σε μια πλήρη ιστοσελίδα. Σκοπός μας είναι να μπορούν οι χρήστες του διαδικτύου να δούν όσο το δυνατό λεπτομερέστερα τις δραστηριότητες της εταιρίας σας χωρίς να κουράζονται αναζητώντας απο οδηγό σε οδηγό ολοένα και περισσότερα στοιχεία της επιχειρησης σας.

Πως γίνεται η αναζήτηση στο yellowpin.gr;

Η αναζήτηση στο yellowpin.gr γίνεται με πολλά κριτήρια όπως:

α) Γεωγραφική
β) Ονομαστική (επωνυμία εταιρίας η επαγγελματία)
γ) Με κατηγορία (επαγγέλματος, υπηρεσίας ή επιτηδεύματος)
δ) Με λέξεις “κλειδιά”

Τι είναι τα “καρφιτσωμένα” στοιχεία στο χάρτη;

Τα καρφιτσωμένα στοιχεία στο χάρτη είναι επιχειρήσεις η (επαγγελματίες) και σας βοηθούν να πλοηγηθείτε γεωγραφικά, ώστε να βρείτε τον κοντινότερο επαγγελματία στην περιοχή σας με τις υπηρεσίες (ή προϊόντα) που σας ενδιαφέρουν να αποκτήσετε.

Πως εμφανίζονται τα αποτελέσματα αναζήτησης;

Τα αποτελέσματα αναζήτησης εμφανίζονται με βάση τα κριτήρια που θέτει ο χρήστης και κοντινότερα στη γεωγραφική του θέση (σε μορφή καρφίτσας στο χάρτη η καταχώρησης)

Γιατί να επιλέξω να καταχωρηθώ στο yellowpin.gr ;

Υπάρχουν 10 ουσιαστικοί λόγοι που κάνουν το yellowpin.gr καινοτόμο σαν διαδικτυακό οδηγό:

1- Παρέχουμε την δυνατότητα προβολής σας σε μορφή ιστοσελίδας και όχι κλασσικού διαδικτυακού οδηγού.
2- Το yellowpin.gr είναι φιλικό με τις μηχανές αναζήτησης και εγγυαται την προβολή σας σε υψηλές θέσεις των αναζητήσεων χρηστών.
3- Η καταχώρηση των στοιχείων σας γίνεται απλά, μέσω email,τηλεφωνικά η με την επίσκεψη ενός συνεργάτη μας
4-Διαθέτουμε πολλαπλούς τρόπους αναζήτησης (γεωγραφικά, με επωνυμία, με υπηρεσίες η προιόντα κλπ) ώστε να γίνεται εύκολη η αναζήτηση σε αυτούς που ψάχνουν τον τύπο υπηρεσιών που παρέχετε.
5- Η ιστοσελίδα σας στο yellowpin.gr ενημερώνεται εύκολα και παρέχει χώρο για οποιοδήποτε διαφημιστικό μήνυμα επιθυμείτε να προβάλετε στο διαδίκτυο.
6- Η εταιρία σας μέσω του yellowpin.gr παρέχει άμεση και πλήρη πρόσβαση των στοιχείων σας και των δραστηριοτήτων σας σε εκατοντάδες η και χιλιάδες υποψήφιους πελάτες σας .
7- Το yellowpin.gr είναι ένα σύγχρονο & αποτελεσματικό μέσο προβολής και μεταδίδει με τον καλύτερο τρόπο το διαφημιστικό σας μήνυμα σε μορφή ιστοσελίδας και οχι απλής καταχώρησης.
8- Η παρουσίαση της προσωπικής σας ιστοσελίδας στο yellowpin.gr γίνεται με το δικο σας λογότυπο και τις δικές σας φωτογραφίες,και αν δεν έχετε σας παρέχουμε
επαγγελματική φωτογράφιση και επεξαργασία φωτογραφιών για να τις ενσωματώσουμε στον πρσωπικό σας ιστοχώρο στο yellowpin.gr.
9- Δίνουμε την δυνατότητα στους συνδρομητές μας να έχουν το δικό τους όνομα ιστοχώρου (domain name) στη σελίδα τους στο yellowpin.gr.
10- To yellowpin.gr είναι το οικονομικότερο μέσο προβολής της επιχείρησης σας σε σχέση τιμής/υπηρεσίας αφού με ετήσια βασική συνδρομή μόλις 99 ευρώ*
(κόστος λιγότερο από 35 λεπτά την ημέρα.) διαθέτετε μιά πλήρη ιστοσελίδα περιεχομένου, με όλες τις δραστηριότητες σας (οχι μόνο τα στοιχεία σας).
* Η τιμή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ

Πως μπορώ να προβληθώ μέσω καταχώρησής μου στο yellowpin.gr ;

Για να προβληθείτε στο διαδικτυακό κατάλογο κατάλογο yellowpin.gr μπορείτε να απευθυνθείτε στην Εξυπηρέτηση Πελατών στο τηλ. 2130414635 ή εναλλακτικά να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση προβολής.

Αφότου καταχωρηθώ στο yellowpin.gr πως μπορώ να κάνω διορθώσεις σε επιλεγμένα στοιχεία μου ;

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να κάνετε διορθώσεις στην καταχώρηση σας επικοινωνόντας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 2130414635

Πόσο χρονικό διάστημα ισχύει η καταχώρηση μου στο yellowpin.gr;

Η καταχώρηση και προβολή σας ισχύει για ενα (1) ημερολογιακό έτος απο τη στιγμή της αρχικής καταχώρησης. Μετά, η συνδρομή σας ανανεώνεται αφού επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων της yellowpin.gr

Είμαι επαγγελματίας και ενδιαφέρομαι να καταχωρήσω την προσφορά μου στο yellowpin.gr, ποιό είναι το κόστος;

Το κόστος κάθε καταχώρησης είναι 99 ευρώ ετησίως (χωρίς ΦΠΑ) και μπορεί να καλυφθεί απο τον προβαλλόμενο ακόμα και σε 12 άτοκες δόσεις. Κάθε ετήσια ανανέωση κοστίζει επίσης 99 ευρω .