Οι διαδικτυακοί κατάλογοι (online directories) αποτελούν παγκοσμίως αλλά και στην Ελλάδα το πρώτο ηλεκτρονικό μέσο, όπου οι χρήστες θα αναζητήσουν κάποια επιχείρηση, επιτηδευματία ή κατάστημα. Οι καταχωρούμενες επιχειρήσεις στο YELLOWPIN με την ιδιαίτερη και καινοτόμα μορφή παρουσίασης (μονοσέλιδη ιστοσελίδα ΠΛΗΡΟΥΣ περιεχομένου) εμφανίζονται στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης, γιατί η αναζήτηση των χρηστών στις καταχωρήσεις του YELLOWPIN είναι που ανεβάζει την κατάταξη του διαδικτυακού μας καταλόγου σε υψηλές θέσεις παρουσίασης αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης. Ετσι κάθε καταχώρηση σε εμάς έχει 30% περισσότερες πιθανότητες να εμφανιστεί, απ’ ότι αν αναζητηθεί απλά η ίδια καταχώρηση στην εύρεση μιας μηχανής αναζήτησης, όπως η Google.

 • Επαγγελματικός οδηγός επιχειρήσεων, επαγγελματιών και άλλων Ελλάδας

Το YELLOWPIN είναι ο νέος καινοτόμος οδηγός διαδικτύου για επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες, επιτηδευματίες αλλά και οποιονδήποτε άλλο επιθυμεί μια ιστοσελίδα. Αυτό που κάνει το YELLOWPIN ιδιαίτερο και καινοτόμο στην παροχή των υπηρεσιών του προς τον επαγγελματία, είναι ο τρόπος παρουσίασης της επιχείρησης ο οποίος έχει τη μορφή πλήρους ιστοσελίδας (onepage) με μενού πλοήγησης και όλες τις πληροφορίες που θα «στέγαζε» μια κανονική ιστοσελίδα! Ο οδηγός YELLOWPIN με το κόστος ενός απλού πακέτου φιλοξενίας (hosting) σας δίνει την δυνατότητα να παρουσιαστείτε με μια πλήρη περιγραφή των υπηρεσιών σας σε μορφή πλήρους μονοσέλιδης ιστοσελίδας, παρέχοντας ακόμη και τη δυνατότητα να έχετε το δικό σας όνομα χώρου (domain name)!

Για τους χρήστες που αναζητούν την επιχείρηση σας στο διαδίκτυο το YELLOWPIN είναι ο μοναδικός οδηγός όπου οι υποψήφιοι πελάτες σας θα ενημερωθούν πλήρως για το εύρος των υπηρεσιών σας, τη γεωγραφική σας θέση, τα στοιχεία σας καθώς και για οπτικό υλικό που θέλετε να διαθέσετε για να διαφημιστείτε και οτιδήποτε άλλο θα συμπεριλαμβάνατε σε μια πλήρη ιστοσελίδα. Σκοπός μας είναι να μπορούν οι χρήστες του διαδικτύου να δούν όσο το δυνατό λεπτομερέστερα τις δραστηριότητες της εταιρίας σας, χωρίς να κουράζονται αναζητώντας απο οδηγό σε οδηγό ολοένα και περισσότερα στοιχεία της επιχειρήσης σας.

null

ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Το YELLOWPIN είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για να βρεθείτε στο διαδίκτυο. Η λεπτομερής καταχώριση της επιχείρησής σας, καθιστά εύκολο για τους πελάτες σας, να μάθουν το αντικείμενο που πραγματεύεστε τις ώρες λειτουργίας σας και τον τρόπο επικοινωνίας μαζί σας. Επιπλέον στο YELLOWPIN οι πελάτες σας ``βλέπουν`` με πιο ολοκληρωμένο τρόπο σε σχέση με άλλους διαδικτυακούς οδηγούς, αφού έχουμε φροντίσει η καταχώρησή σας να είναι διαδραστική περιλαμβάνοντας media, κοινωνικά δίκτυα και εικόνες.

null

ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Tο YELLOWPIN είναι ιδιαίτερα βελτιστοποιημένo ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητές σας να βρεθείτε στις μηχανές αναζήτησης όπως το Google από κάποιο χρήστη που αναζητά μια επιχείρηση. Τι πιο καλύτερο, οι άνθρωποι να μπορούν να βρουν την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο απο όλες τις συσκευές - ακόμα κι αν δεν έχετε έναν ιστοχώρο-ιστοσελίδα. Αλλωστε στο YELLOWPIN η καταχώρηση σας γίνεται με τη μορφή πλήρους μονοσέλιδης ιστοσελίδας!

null

ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ

Αναλογιστείτε, ότι μόνο με το κόστος αγοράς ονόματος χώρου και φιλοξενίας ιστοσελίδας σε κάποιον εξυπηρετητή, έχετε και τα 2 παραπάνω, αλλά και μια πλήρη ιστοσελίδα, όπου εκτός από τις πληροφορίες σχετικά με εσάς, μπορείτε να ενσωματώσετε, gallery φωτογραφιών, βίντεο και πολυμέσα, κατάλογο προιόντων και υπηρεσιών, φόρμα επικοινωνίας και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσατε να εισάγετε σε μια κανονική ιστοσελίδα. Και όλα αυτά στο κόστος ενός απλού πακέτου ονόματος χώρου & φιλοξενίας.

 • 10 ουσιαστικοί λόγοι για να εγγραφείτε στο yellowpin.gr
 1. Παρέχουμε την δυνατότητα προβολής σας σε μορφή ιστοσελίδας και όχι κλασικού διαδικτυακού οδηγού (directory).
 2. Το YELLOWPIN είναι φιλικό με τις μηχανές αναζήτησης και εγγυάται την προβολή σας σε υψηλές θέσεις των αναζητήσεων χρηστών.
 3. Η καταχώρηση των στοιχείων σας γίνεται απλά, μέσω email, τηλεφωνικά ή με την επίσκεψη ενός συνεργάτη μας.
 4. Διαθέτουμε πολλαπλούς τρόπους αναζήτησης (γεωγραφικά, με επωνυμία, με υπηρεσίες ή προιόντα κλπ) ώστε να γίνεται εύκολη η αναζήτηση σε αυτούς που ψάχνουν τον τύπο υπηρεσιών που παρέχετε.
 5. Η ιστοσελίδα σας στο YELLOWPIN ενημερώνεται εύκολα και παρέχει χώρο για οποιοδήποτε διαφημιστικό μήνυμα επιθυμείτε να προβάλετε στο διαδίκτυο.
 6. Η εταιρία σας μέσω του YELLOWPIN παρέχει άμεση και πλήρη πρόσβαση των στοιχείων σας και των δραστηριοτήτων σας σε εκατοντάδες η και χιλιάδες υποψήφιους πελάτες σας.
 7. Το YELLOWPIN είναι ένα σύγχρονο & αποτελεσματικό μέσο προβολής και μεταδίδει με τον καλύτερο τρόπο το διαφημιστικό σας μήνυμα σε μορφή ιστοσελίδας και όχι απλής καταχώρησης.
 8. Η παρουσίαση της προσωπικής σας ιστοσελίδας στο YELLOWPIN γίνεται με το δικό σας λογότυπο και τις δικές σας φωτογραφίες και αν δεν έχετε, σας παρέχουμε επαγγελματική φωτογράφιση και επεξεργασία φωτογραφιών για να τις ενσωματώσουμε στον προσωπικό σας ιστοχώρο στο YELLOWPIN.
 9. Δίνουμε την δυνατότητα στους συνδρομητές μας να έχουν το δικό τους όνομα ιστοχώρου (domain name) στη σελίδα τους στο YELLOWPIN .
 10. To YELLOWPIN είναι το οικονομικότερο μέσο προβολής της επιχείρησής σας σε σχέση τιμής/υπηρεσίας, αφού με ετήσια βασική συνδρομή μόλις 99 ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α.) διαθέτετε μιά πλήρη ιστοσελίδα περιεχομένου, με όλες τις δραστηριότητες σας (όχι μόνο τα στοιχεία σας).
 • Καλέστε μας

Επικοινωνείστε μαζί μας στο 2130 414 635 για περισσότερες πληροφορίες ή για να συναντηθείτε με κάποιον εκπρόσωπο μας.