Ευχαριστούμε που επισκέπτεστε το blog του YELLOWPIN, το επίσημο ιστολόγιο για τα νέα της εταιρείας μας. Εδω θα δείτε τις ανακοινώσεις του προϊόντος μας και όλες τις τεχνικές γνώσεις από το Yellowpin, που ευελπιστούμε να σας διευκολύνουν σε ότι αφορά την προβολή της επιχείρησης σας.

Μαζί με ενα θερμό καλωσόρισμα, είμαστε και εμείς εδώ, με ενα νέο καινοτόμο οδηγό διαδικτύου, που αφορά επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες, επιτηδευματίες αλλά και ιδιώτες που θέλουν να προβάλουν τη δραστηριότητά τους, τις υπηρεσίες τους ή το πορτοφόλιο τους.

Το YELLOWPIN δεν είναι ο μεγαλύτερος διαδικτυακός οδηγός της Ελλάδας. Δεν θα μπορούσε άλλωστε, αφού μετρά μόλις μια εβδομάδα παρουσίας στο ελληνικό διαδίκτυο. Αυτό όμως που ξεκάθαρα θα θέλαμε να καυχηθούμε με υπερηφάνεια, είναι ότι το YELLOWPIN είναι ο πιο καινοτόμος διαδικτυακός οδηγός, μιάς και για εμάς η καταχώρηση σας  πληροφορία σημαίνει: πλήρης, λεπτομερής και ακριβής παρουσίαση των υπηρεσιών και των προιόντων σας. Γι΄ αυτό το λόγο φροντίσαμε να σχεδιάσουμε τόσο τεχνικά, όσο και οπτικά, τον οδηγό αυτό, ώστε να προβάλλεστε σαν μια κανονική ιστοσελίδα, με κείμενα περιγραφής των υπηρεσιών σας, αλλά και με multimedia (photo & video). Δεν σταματήσαμε όμως μόνο εκεί. Στο YELLOWPIN, αν είστε (για παράδειγμα) επιχείρηση ενοικίασης δωματίων η σκαφών μπορούμε να ενσωματώσουμε στην καταχώρησή σας, φόρμα κράτησης υπηρεσιών. Αν είστε εστιατόριο, το μενού σας, αν είστε καλλιτέχνης η γραφίστας, το πορτοφόλιο σας… Εχουμε τη λύση για την άψογη παρουσίαση και προβολή της επιχείρησης σας και για αυτό το λόγο ο οδηγός YELLOWPIN είναι ο μοναδικός ελληνικός διαδικτυακός οδηγός όπου η κάθε καταχώρηση προβάλλεται σε μορφή πλήρους μονοσέλιδης ιστοσελίδας.

Ακολουθήστε το YELLOWPIN Blog για να είστε απο τους πρώτους που θα ενημερώνεστε για τα νέα της εταιρείας μας και των προϊόντων μας, καθώς και για τις ενημερώσεις της υπηρεσίας μας, που σκοπό θα έχουν να βελτιστοποιήσουν την προβολή σας.

Σας ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε και ελπίζουμε να σας βλεπουμε τακτικά στην κοινοτητα των πελατών του YELLOWPIN, όπου θα ανακοινώνουμε όλα τα τελευταία νέα μας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα μέρη μιας καταχώρησης αναλυτικά ώστε να κατανοήσετε καλύτερα τις υπηρεσίες που σας προσφέρει ο καινοτόμος οδηγός μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε απορία σας.

Σημείωση: Στην παρακάτω προβολή, παρουσιάζονται τα τμήματα της ολοσέλιδης καταχώρησης της εταιρίας Pizza Fan,συνεργάτη του Yellowpin.Ανάλογα το υλικό που επιθυμείτε να καταχωρήσουμε, μπορούμε επιπροσθέτως να το προβάλλουμε…

1. Φωτογραφία υποδοχής σε μεγάλο μέγεθος.

1-ypodoxi

2. Περιγραφή υπηρεσιών & προιόντων – Social media εταιρίας.

2-perigrafi ypiresion

3. Στοιχεία επικοινωνίας και γκάλερι φωτογραφιών.

3-epikoinonia - photo gallery

4. Βίντεο (διαφήμιση / promo )

4-promovideo

5. Διαδραστικός κατάλογος – Flipbook, (ιδανικό μέσο παρουσίασης  για προιόντα,μενού κλπ)

5-flipbook

6. Banner προσφοράς (μεγάλη φωτογραφία)

6-banner-prosfores

7. Τοποθεσία επιχείρησης στο χάρτη.

7-xartis topothesias

8. Πρόσοψη καταστήματος στο χάρτη (Google street view)

8topothesia-google-view

9. Φόρμα μηνυμάτων για απευθείας επικοινωνία ενδιαφερόμενου μαζί σας.

9- forma epikoinonias

Follow my blog with Bloglovin